Company

Ausilium – Oportunitati UK pentru Infirmier/a, Asistent/a medicala generalista si Medici.
Ausilium este lider de piata, colaboreaza cu agentii din Marea Britanie specialiste in recrutare medicala care sunt in functiune de peste 12 ani cu personal cu înalta calificare in NHS .

ausilium1ausilium2

Avem peste 600 de angajati experti cu sediul in birourile din Marea Britanie centrale dedicate în sprijinirea candidatilor în atingerea obiectivelor de cariera în piata de personal medical din Marea Britanie. Divizia noastra de specialitate internationala a ajutat, de asemenea, peste 4000 de candidati pentru a gasi locurile de munca ideale in cadrul NHS trusturi, Spitale Private, Spitale de Stat, Azile pentru Batrani Ausilium este una din cele mai mari companii de recrutare personal din Romania.

Infintata in Europa si ajunsa si in Romania are ca obiect de activitate selectia si plasarea fortei de munca pe plan intern si extern, cat si de dezvoltare a programelor culturale in Europa . Dispunem de personalul necesar in domeniu psihologic, juridic , resurse umane, cat si de experienta profesionala , acumulata pana in prezent ce reprezinta cu succes interesele si activitatea Ausilium_Medical

Colaboram cu angajatori din Europa pentru a oferi locuri de munca persoanelor calificate in domeniul medical. Fiecare client va fi asistat permanent de consultantul personal.

Certificates

FacebookTwitterGoogle+Share